Pomocné práce v kuchyních O2 areny a O2 universa

Pomocné práce v kuchyních O2 areny a O2 universa

Pomocné práce v kuchyních O2 areny a O2 universa

Bestsport, a.s.

Pomocné práce v kuchyni

Chcete mít jasné pracovní podmínky, férového zaměstnavatele a být za svoji práci dobře oceněni? Hledáte brigádu, která se dá dobře skloubit s prací, školou či sháníte přivýdělek k důchodu? Zkušenosti nejsou pro nás prioritou, ale hledáme zápal a chuť – vše ostatní Vás naučíme.


Hlavní náplní pomocné síly na kuchyni je předmývání špinavého nádobí, obsluha myčky, hrubá příprava pro kuchaře, čištění zeleniny a další pomocné práce.


Uchazečům nabízíme práci v přátelském kolektivu, profesionalistu a dlouhodobě fungující catering v jedné z největších multifunkčních hal na světě. Brigáda u nás je časově flexibilní a dá se dobře skloubit se studiem nebo jinou prací. Naše akce jsou různorodé – pořádáme sportovní a kulturní akce, coffeebreaky, konference, eventové akce až pro 20 000 hostů. Kromě hodinové sazby motivujeme naše brigádníky i extra odměnami za konkrétní akce.


Do našeho týmu hledáme lidi zodpovědné, dochvilné, čistotné, samostatné a s chutí do práce. Přivítáme pozitivní a přátelské kolegy, kteří jsou fyzicky zdatní a rádi by byli součástí tohoto unikátního konceptu.

Budete pracovat v tarifu od 140 Kč/hod do 150 Kč/hod a případně 160 Kč/hod jako vedoucí směny.


Pro tuto pozici je nutný potravinářský průkaz.


Zaregistrujte se ve formuláři pod textem inzerátu – na základě registrace se Vám ozve náš personalista a pozve Vás na pohovor.

Praha

Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9
Projevením zájmu souhlasíte s podmínkami použití.
< Zpět