Kuchař/kuchařka do O2 arény a O2 universa

Kuchař/kuchařka do O2 arény a O2 universa

Kuchař/kuchařka do O2 arény a O2 universa

Bestsport, a.s.

Kuchař

Milujete gastronomii, toužíte mít nezapomenutelné zážitky a rozšířit si svoje kuchařské zkušenosti? O2 arena a O2 universum patří k nejmodernějším halám na světě a jsou každoročně dějištěm desítek atraktivních sportovních a kulturních událostí. Mají kapacitu až 20 000 míst a každoročně přivítají přes 600 000 lidí. Naše haly představují unikátní koncept, který nabízí originální gastronomii a kuchařská esa. Máme za sebou úspěšně zvládnuté eventy jako Laver Cup, Global Champions Prague Playoffs, MS v ledním hokeji, Fed Cup Finals, Davis Cup, NHL Premiere a mnoho dalších.Vaříme z čerstvých surovin, s využitím moderního technologického zázemí. Jsme zkušený, silný a motivovaný tým. Chcete se toho stát součástí? Víte, co můžete nabídnout, a jaké máte zkušenosti?


Uchazečům nabízíme práci v přátelském kolektivu, profesionalistu a dlouhodobě fungující catering. Brigáda u nás je časově flexibilní a dá se dobře skloubit se studiem nebo jinou prací. Kromě hodinové sazby motivujeme naše kuchaře i extra odměnami za konkrétní akce. Během přípravy i samotné akce Vám zajistíme parkování. Jako bonus navíc máte možnost se osobně setkat se světovými špičkami z oblasti sportu, hvězdami hudebního průmyslu či osobnostmi jako je Bill Gates – ano, i ten byl naším hostem při Laver Cupu.


Hledáme do našeho kuchařského týmu nejen profesionály, ale i čerstvé absolventy hotelových škol. Týmové hráče, kteří jsou zodpovědní, samostatní, organizačně schopní a pozitivní.


Vaše odměna:

Jsi student/kulinářský nadšenec 150 - 170 Kč/hod

Jsi kuchař s odborností 180-220 Kč/hod

Jsi kuchař s odborností a praxí 220-300 Kč/hod




Zaregistrujte se ve formuláři pod textem inzerátu – na základě registrace se Vám ozve náš personalista a pozve Vás na pohovor.

Praha

Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9
Projevením zájmu souhlasíte s podmínkami použití.
< Zpět