Skybox hosteska

Skybox hosteska

Skybox hosteska

Bestsport, a.s.

Obsluha SBX VIP prostor

Rádi se smějete a komunikujete s ostatními? Toužíte mít dlouhodobou brigádu, která se dá dobře skloubit se školou, prací nebo mateřskou dovolenou? Jste samostatní, pečliví, ale zároveň týmoví hráči? Být hosteskou na skyboxovém patře v O2 areně přináší nezapomenutelné zážitky a zkušenosti. Hledáme reprezentativní, usměvavé a pozitivní uchazeče, kteří se nebojí komunikovat i v angličtině.


Skybox je luxusní privátní apartmán, který nabízí našim klientům soukromí při sledování těch nejlepších sportovních, kulturních a hudebních show. Skybox obsluha se stará o maximálně 20 hostů. Dovede poradit při výběru konkrétních alkoholických nebo nealkoholických nápojů. Přijímá objednávky od zákazníků, nealkoholické nápoje připraví sama, na servis alkoholických nápojů má k dispozici barmany z restaurace Premier Club. Mezi její další činnosti patří se starat o čistotu přiděleného skyboxu, povídat si s hosty a poradit jim s úsměvem na tváři, pokud mají nějaký dotaz nebo problém.


Uchazečům nabízíme práci v přátelském kolektivu, profesionalistu a dlouhodobě fungující catering v jedné z největších multifunkčních hal na světě. Brigáda u nás je časově flexibilní a dá se dobře skloubit se studiem nebo jinou prací.

Kromě hodinové sazby motivujeme naše brigádníky i extra odměnami za konkrétní akce. Jako bonus navíc máte možnost se osobně setkat se světovými špičkami z oblasti sportu, hvězdami hudebního průmyslu či osobnostmi jako je Bill Gates – ano, i ten byl naším hostem při Laver Cupu. Nástupní tarif je 150Kč/h, ale po zapracování 180Kč/h.


Pro tuto pozici je nutný potravinářský průkaz.


Zaregistrujte se ve formuláři pod textem inzerátu – na základě registrace se Vám ozve náš personalista a pozve Vás na pohovor.


Praha

Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9
Projevením zájmu souhlasíte s podmínkami použití.
< Zpět